Retreats 2020

Na de wintermaanden is de natuur volop bezig zich te herstellen en opnieuw uit te vinden en vanaf begin april wordt vervolgens alles hier bij ons in Centraal-Portugal terug wat kleurrijker, zonniger en warmer.

Het omringende groen is het mooist tijdens deze periode van het jaar.

En wij vervangen met plezier onze ‘wolletjes’ voor katoenen zomerjurken en ondertussen genieten ons lichaam en onze geest van deze heilzame lenteprikkels.

De ideale periode dus voor onze voorjaarsretreats.

VOORJAAR 2020


*AERIAL YOGA* van maandag 1/6 tot zaterdag 6/6.

Gedurende deze dagen ontdekken we een andere vorm van yoga want we verruilen af en toe de gebruikelijke yogamat voor hangende yogadoeken en dagen zodoende op een bijzondere manier de zwaartekracht uit.

Voorts maken we ook tijd voor meditatie en het ‘mindfull’ beleven van verschillende prachtige locaties in Centraal-Portugal : een dagtrip naar de ongerepte kustlijn van Tocha en een adembenemende wandeltocht in en rond het leistenen bergdorpje Piodão.

Tijdens deze dagtrips genieten we van een zalige picknick in de vrije natuur.

Kortom, een fantastische week van meditatief beleven in het groene hart van Portugal, heilzame yoga en gezond eten.

Na de zwoele zomermaanden zijn wij steeds weer blij met de iets koelere temperaturen van het najaar.

De ochtenden en de avonden verdragen al eens een truitje of de warme omhelzing van een brandende open haard maar overdag genieten we nog volop van de Portugese herfstzon op onze huid.

Ideaal weer dus voor onze najaarsretreats.

NAJAAR 2020


*Bootcamp* van vrijdag 2/10 tot woensdag 7/10.

Onder professionele begeleiding van een enthousiaste fitness coach ontdekken we gedurende deze dagen gevarieerde vormen van lichaamstraining : bootcamp, dynamische stretching en mobiliteitsoefeningen.

Dit alles in de vrije natuur en met alle middelen die het omringende bos ons aanreikt.

We gaan overdag dus voor intense inspanningen om ‘s avonds zalig te ontspannen.

Wat mag u allemaal verwachten tijdens deze retreats :

– Heerlijke en gevarieerde huisbereide vegetarische maaltijden. Alles klaargemaakt met biologische en lokale producten. Wij houden graag rekening met voedselintoleranties.

– Comfortabel verblijf in ons prachtig landhuis met zwembad op het Portugese platteland. Handdoeken en beddengoed zijn inbegrepen.

– Alle retreats hebben een uitgebalanceerd programma waardoor er nog genoeg ruimte is om u zelf te verwennen met alles wat ons huis en onze omgeving te bieden heeft.

– Onze bosrijke omgeving nodigt u tevens dagelijks uit voor een ontspannende wandeling. De gezonde lucht, complete stilte en een stevige tred zorgen ervoor dat ook uw sluimerende gedachten bewegen en niet blijven vastzitten.

– Transport van en naar de luchthaven van Porto.

Wat kan u er extra aan toevoegen :

– Een interessante citytrip naar Coimbra (met de bus die aan het begin van ons dorp stopt).

– Een heilzame en ontspannende massage voor slechts 35€ voor een uur (bij boeking te reserveren en te betalen).

Kom en geniet mee van één van deze bijzondere retreats op het Portugese platteland waar de tijd lijkt stil te staan, niets hoeft en alles kan.

Ervaar nog eens wat het is om te ontwaken zonder druk, de zonnige dag over u heen te laten komen zoals hij komt en ’s avonds met gelijkgestemde zielen aan te schuiven voor een geweldige en gezonde maaltijd, gezellige babbels en ‘een laatste’ onder de sterrenhemel.

Wij kijken er alvast naar uit…