Onze keuken

Na een jarenlange en bloeiende carrière in de Antwerpse horeca is het ontzettend genieten van het nieuwe landelijke leven hier op onze boerderij. Geen nijpende tijdsdruk meer, we volgen het natuurlijke ritme van elke dag.

De ruime keuken in ons huis, is onze culinaire werkplaats waar we met eigen gekweekte groenten de meest diverse gerechten bereiden. We beperken ons niet tot de Portugese keuken maar creëren mede door aromatische, verse kruiden en alles wat onze tuin ons biedt de meest uiteenlopende, internationale specialiteiten.

Quinoa, risotto, polenta, rijst, aardappelen, pasta en gerst; het maakt allemaal deel uit van het menu.

De basis van onze gerechten is steeds vegetarisch, vlees of gevogelte wordt er, volledig in harmonie met het smaakpalet van de dag, op verzoek bij geserveerd.

Het vlees en/of gevogelte dat we gebruiken, komt van een verderop gelegen boerderij.  Deze dieren worden in hun natuurlijke omgeving en met moederlijke zorg gekweekt.

Natuurlijk ontbreekt vis niet op onze kaart! Dinsdag en vrijdag wordt er aan huis geleverd en de keuze varieert van week tot week. De heilige sardien ligt dan ook zeer vaak tussen de grill.

Het menu dat we onze gasten aanbieden staat aldus garant voor diversiteit, versheid en kwaliteit.

Voor hen die graag eens zelf koken, stellen wij onze buitenkeuken ter beschikking. Basisingrediënten zoals eigen verbouwde olijfolie en verse kruiden, zijn hier aanwezig.
Groenten en fruit uit onze moestuin tegen een zacht prijsje eventueel aan te kopen.